Margiti ja Imre pere

Mulle meeldib kõige rohkem ikka looduses pilte teha aga jõulud on selline aeg, kus ilma peale väga loota ei saa. Ja siis tuli eiteakust mõte teha üks selline tuba, kus oleks mõnusalt soe ja selline sisustus nagu mulle meeldib. Mõeldud tehtud.Värvisin, otsisin, tassisin,rassisin ja valmis ta saigi. Mulle meeldivalt pööraselt vanad asjad ja nendest seal juba puudus ei ole. Ja siis see päev tuligi kui esimene pere mulle külla tuli. Sai selline armas ja soe algus tehtud sellele ühe kuu kestvale jõulutoale. Nii et kui Sullegi tundub, et tahaksid selles toas pildile saada siis kirjuta mulle. Suurimad tänud Margiti ja Imre perele :) _MDS5610 _MDS5628 _MDS5644 _MDS5648 _MDS5673 _MDS5836 _MDS5889 _MDS5890

1 Kommentaar

  1. by Kristi on 20. november 2014  18:16 Vasta

    Minu suure venna pere... Nii toredaid ja hubaseid pilte annab otsida.

Kommenteeri

Your email address will not be published.